Taas on Joulun aika, vuodet vierivät kokoajan nopeammin ja nopeammin. On ihanaa rauhoittaa valmennus- ja ratsastustoiminta pariksi päiväksi ja katsoa Aaron innostusta (joulupukki toi vielä autoradan :D ).

Kilpailutoiminta on tälle vuodelle pulkassa. Kautta tarkasteltaessa tulee ensisijaisesti onnellisia muistoja mieleen, mutta myös epäonnistumisia ja totisia hetkiä. Erikassonin kevättä ja kauden päätöstä ei tietystikään päihitä mikään, mutta Buran Shaden saattaminen ravikilpailukuntoon ja jopa kahden voiton saavuttaminen on vuoden ilon aiheita. Harrin hienosti rakentama ja kilpailuttama Lover Shade voitti Erkin tavoin 11 voittoa, uskomatonta. Voiton makuun pääsivät myös Huimani ja Medaljör.

Totisin hetki koettiin 1.9. kun Erkki meni leikkauspöydälle. Siinä vilisti monenlaisia ajatuksia päässä, lähinnä kai pessimistisiä ja pelokkaita. Pelon tilalle kasvoi muutaman viikon jälkeen toivo ja nyt katselemmekin tulevaisuutta varovaisen toiveikkaasti.

Ratsastustunnit ovat pyörineet vanhaan malliin ja suuren kiitoksen ansaitsevat asiakkaiden lisäksi Susanne ja Jaana! Eikä kiitoksessa saa unohtaa tuntihevosten laittajia ja hevostenhoitajia!

Viikon päästä vuosi vaihtuu ja suurin osa toiminnasta jatkuu entiseen malliin, mutta muutoksiakin tulee ettei sammaloiduta!

OIKEIN RAUHALLISTA JA RENTOUTTAVAA JOULUA KAIKILLE!